(Tidsinställt, Utomlands) Bild bara för att haha (a)

2012-07-21

(Tidsinställt, Utomlands) Kommer väl hem imorgon?

2012-07-20
Haha ingen koll men tror jag kommer hem i morgon? Hahah annars så inte :P Men men har helt slut på idéer vad jag kan skriva så jag ger upp ;P Haha hörs då jag kommer hem :))
 

(Tidsinställt, Utomlands) Hahah min tunga :P

2012-07-19
Inte nyaste bilden men, haha kolla min tunga ;P Hahaha syns kanske inte jättemycke men jag snurrar den, verkar göra de då jag ska "koncentrera" mig (a) Huhuh

(Tidsinställt, Utomlands) Ser ni Erre i mitt öga? (a)

2012-07-18

(Tidsinställt, Utomlands) Länktar efter er..

2012-07-17
En av alla..

(Tidsinställt, Utomlands) Poppo (a)

2012-07-16
Med brist på annat att göra inlägg om kommer jag bara slänga in lite random bilder osv så de är vad som kommer ta upp platsen på bloggen medan jag är borta :)

(Tidsinställt, Utomlands) Söndagen..

2012-07-15
Förhoppningsvis gick flygturen bra och förmodligen landade vi levande men vad vet jag, kanske, kanske inte ;) I alla fall så ska jag bli BRUN har jag bestämt så vi får se hur de går :P Brukar aldrig bli varken brun eller ens röd.. -.- Jag kommer dö som albino haha (a) Aja eftersom jag inte vad jag gör just nu så slänger jag in nån  random bild sådär;P
 

Rhodos..

2012-07-15
Har fått tag påinternet så jag kommer kunna blogga i alla fall. Men jag kommer nog inte uppdatera särskilt ofta ändå men de kommer nåt random inlägg som jag skrev innan jag for, varje dag. Men ja nu sitter jag typ halvt död och gör ingenting. Har solat hela dan i princip och så, annars får vi se vad som väntar i kväll. Snabbis inlägg hära haha hejdå ;)
En bild från igår kväll

(Tidsinställt, Utomlands) Puss/Kyss?

2012-07-14
Under tiden jag jobbade torkade jag många speglar må jag säga, men jag fattade aldrig varför de skulle vara nödvändigt att pressa sina läppar mot dom där jäkla speglarna? :P För de var ju liksom inte bara en gång de var avtryck från läppar haha (a) Nån som vet varför man ska göra de? Jag menar ändå äckligt att göra de typ på stan där de typ inte finns annat än baskilusker :P Haha ne jag förstår mig inte på de helt enkelt ;)
Haha mobbas inte för denna ^ :P

Snabbis inlägg

2012-07-14

Sitter nu och proppar en macka, har checkat in eller vafan de nu het och ska ta flyget vid 6tiden. Har redan vart ett helvete att lämna Erre och Sebbe hemma.. Men snart så ska jag få träffa dom igen! Aja hojj gullisar (a)


ÅÅÅ

2012-07-13
Jahapp nu ska jag packa de sista inför Rhodos.. Är eldfärgad i håret och stressen står mig upp till öronen.. Är lost och saknar redan mina ögonstenar.. De här kommer bli en upplevelse jag sent kommer glömma.. Positivt eller negativt.. Avgör själv vad de låter som.. Hejdå Skellefteå.. Hej ja vad de nu ska kallas....
 
INGEN BILD..

Paniken..

2012-07-12
Happ har börjat packa nu, känns hmm konstigt! Jag har en del kvar men jag orkar inte göra de nu, de får jag göra i sista minuten i morgon i stället. Nu ska jag försöka lugna ner mig och se om jag kan sova nu sista natten innan mitt sommarjobb äntligen är över! Ja men jag ska försöka blogga en gång i morgon i alla fall.. Sen får vi se vad som händer.. Är stressad uta fan osv men hörs imorgon ist, hejdå..
 
-.- -.- -.- -.- -.- -.- ....................

Så långt borta..

2012-07-11
Jahapp, sitter nu här och smaskar i mig nån sörja. Har varit hos Sebbe ikväll, vi såg tv i vanlig ordning. Minns inte om jag sov men skulle inte förvåna mig haha (a) I alla fall så for jag dit efter två nån gång kanske? Aa de va sköjjsigt håhå (a) Har inget att skriva egentligen men tänkte att jag ändå skulle uppdatera haha (a)
 
Kommer väl skriva några tidsinställda inlägg sen eftersom jag inte kommer skriva nånting hela nästa vecka som de ser ut nu (a) Haha jaa men de får vi se hur de blir :) Nu ska jag väl inte göra så mycke, jag ska snart sova antar jag (a) Bara två dagar till att sitga upp, så jäkla skönt! :) Måste bara lägga till att jag kommer sakna Erre och Sebbe uta helvetet nästa vecka.. :/ Jaja hejdå (a)
 
Hahha finaste Erre ;*  -->

Varje gång våra blickar möts..

2012-07-10
Sitter och kollar ut genom fönstret, täcket omringar mig och kudden stöttar upp min rygg. Fönstret står öppet och den kyliga vinden blåser in, tankarna bara snurrar runt i mitt huvud och jag vet inte vilken tanke jag borde fånga och reda ut först.. Har så många olösta frågor och kluriga tankar att trassla ut och just nu känns de ganska meningslöst att ens försöka. Jag vet inte var jag ska börja för allting kommer på samma gång..

Shoppat lite med mamma :D

2012-07-10
Som rubriken säger så har jag shoppat med mamma idag. Orkar helt ärligt inte skriva var sakerna e
köpta och hur mycke de kosta för jag har ingen koll :P Och sen finns de tydligen några som inte kan
ha sin egna stil, liksom blir rätt less. Hade inte tänkt lägga upp detta alls egentligen men jag kände att
jag vill ändå. Men om jag inte skriver från vart sakerna är kanske de inte hittar dom lika lätt haha. Tyck
jag e fåning om ni vill men då får de va så :)
Färgerna på en del saker stämmer inte överens med hur de ser ut i verkligeheten. De bilderna 6 och 8
främst, dom är mer gröna skulle jag vilja säga. Haha jaja i alla fall så har jag bara tre dagar kvar av sommarjobbet, känns skönt! :D Jaja kommer nog ett inlägg lite senare :) Hojj! :D

Dryg, seg och less..

2012-07-09
Blev aldrig att vara med Sebbe som jag skrev innan har i stället suttit hemma och väntat på ingenting. Ska nu rita tills jag somna och hoppas på att jag sover till imorgon.. De här kommer vara de två segaste veckorna i mitt liv.. Aja vi får se om de kanske kommer lösa sig till slut.. hejdå -.-
 
 

Väntar på tha busss

2012-07-09

Tjenis sitter nu och väntar på bussen hem, har som vanligt jobbat idag med. Har blivit rätt uttjatat att jag skriver så hela tiden men ja nu är det i alla fall sista veckan jag jobbar. Har väl inte direkt vart jobbigt men skulle nog hellre ha sovit ut på mornarna ;) I alla fall så ska jag nog vara med Sebbe senare som jag fatta de, och i morgon blir de att fara på stan och shoppa lite med mamma inför fredag. Har två saker som kommer hända på fredag men vad riktigt de är kommer jag inte avslöja, inte än i alla fall ;) Nä men de e väl inget annat som jag har att skriva så avslutar väl detta inlägg innan bussen kommer :) ha de göttans idag så hörs vi, hojj :)))


Kortis

2012-07-08
Jag har strax vart hemma i en timma för klockan var väl kring halv fyra då jag anlände hit, hem. Har då vart hos Sebbe idag/ikväll/inatt haha. Vi har sett film och Tv som vanligt och sen gick vi även ut och gick en kvällspromenad på ungefär 6km kanske. Regnade lite men inte så de gjorde någe, bara dom förbaskade myggen som förstörde!
Har inte mycke mer att skriva måste jag medge haha, men ska rita lite nu sen får vi se vad som händer (a< )
 
Haha får bli en randombild nu (a)

Hmm svårt..

2012-07-07
Vart aldrig att jag skrev igår, vet inte varför men jaja, först då jag kom hem från ännu en dag på jobbet så ritade jag ett tag sen blev de att fota Erre. Blev dock inte mycke till resultat måste jag säga.. Men jaja vi får väl göra
om de nån gång (a) Sen blev de i alla fall så att vi bestämde oss för att cykla till stan för att sedan cykla vidare till Sebbe men då vi kom hem till Erre så vart de bestämt att vi skulle ta mopparna i stället så de var bara att cykla hem och byta fordon haha :] Så då for vi till stan och var där ett tag och sen som sagt iväg till Sebbe. Där såg vi TV/film, gick och införskaffa oss lite gottisgrejer, sen gick vi till nå kanottjosan och sen hem till han igen
för att se film och så.
 
Hemfärden började där vid 1 skulle jag tro så då jag kom hem gick jag och la mig i sängen dirr med en film rullande och sen slöt jag mina ögon ganska snabbt (a) Var helt slut haha (a)
 
En bild från igår, (den är lite redigerad i ljust)

Förvirring

2012-07-05
Skriver ett inlägg nu innan jag somnar åter igen! Får se hur långt jag hinner. Igår så var jag åter
igen på jobbet till nio ungefär, for hem och hämta moppen och for vidare till Sebbe. Vart lite
stolt då jag både hittade dit och hem helt själv (a) Väl hos han gjorde vi inte mycke vi typ som
och såg tv haha jag var så himla slut då tyckte jag men de var inget jämfört med idag. Från
han for jag typ 20 över 9 eller någe liknande. När jag kom hem la jag mig i sängen för att sova,
tog väl ett tag att köra hem men aja i alla fall så har jag inte gjort mycke idag, jobb som sovit.
Jag kan fan inte hålla mig vaken de går bara inte. Kom hem kanske 20 i 10 som vanligt då
jag tar bussen och sen gick jag och la mig direkt, sen har jag sovit sen dess.. Eller ja
jag har vaknat och somnat om hela tiden till för typ en timma sen. Då gick jag och åt och
sen har vi spänt kedjan på moppen och så vidare men aja.
 
Nu ska jag väl bara se film och krya på mig så jag kan va ute i helgen. Känner mig krasslig och
så men hoppas de bara är en endagskänsla. Hostar och lite sånt, inge mer med de. Jaja
kommer förmodligen inte skriva så  mycke mer idag men får höras i morgon om jag skriver
då. Ska nog vara med Sebbe i alla fall, de vart inte idag  för jag kände mig inge vidare så ja
men haha hejdå -.-
 

Mot nya äventyr!

2012-07-03
Känns som att jag just duschat bort alla mina bekymmer! Jag gick in i duschen
med en miljon tankar och funderingar men kom ut som en helt ny person! Jag
har vart trött och seg hela dagen, inte haft nån motivation alls men nu bara poff
vart allt som en dröm! Jag är taggad som stryk för ingenting och kan knappt
bärga mig att cykla i morgon! Aa ni hörde rätt, moppen stannar hemma och jag
kommer rulla iväg på cykel! Helt otroligt :O Fast hade säkert tatt moppen  om
den nu hade haft kvar bensin men så är icke fallet. Men känner mig ändå stolt
att jag inte kommer sitta hemma bara för att de inte finns nån bensin hihi (a)
 
I alla fall så kommer jag snart gå och lägga mig för att vara så pigg som
möjligt i morgon, för de lär liksom behövas haha, kommer stiga upp som vanligt
halv 6 ungefär, fara på jobbet sen vidare mot Sebbes hus som planerna är nu.
Om jag kommer hitta dit vet jag inte säkert ännu men jag lär ju märka haha :)
 
 

Vart ut och fotat (a)

2012-07-03
Idag då jag kom hem från jobbet somna jag till typ sent och sen har jag inte gjort mycke har
vart och fotat en sväng och så men nu ska jag rita snart ska bara dra lite på gitarrens strängar
först (a)

Mitt face sprang iväg (a)

2012-07-02
Ja detta e då kläderna jag har idag, tröjan från lindex och vanliga svarta jeans från cubus.
Inge märkvärdigt alls (a) Men i alla fall tänkte jag kunde lägga ut de nu när jag ändå inte
har så mycke annat att berätta. Idag jobba jag ju och de kändes som om de tog en evighet..
Allt gick mega segt och nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna men de
kan jag leva med. Hade tänkt hålla mig vaken hela dagen så jag kan somna ikväll i ställe
för har lite problem på kvällarna nu för tiden haha. Jaja vi får se om jag kan hålla mig vaken
eller om jag somnar hos Sebbe. Vi ska då dit ikväll tror jag, om allt går vägen. Ja men de
var väl de jag hade att skriva nu haha :) Hejdå på er dåe (a)
 

Hemma bra, hos dig bäst!

2012-07-01
Kom just hem från en tur till farmor och farfar, nu sitter jag och diggar musik.
Känner mig helt lost och fattar inte hur jag ska orka upp i morgon till jobbet.
Helgen har vart den bästa och jag länktar tills de sker någe liknande! Jag
ska nu spela lite gitarr och möjligtvis greppa pennan åter igen för att rita
några streck på papperet (a)  Sen blir de troligen att ommfamna kudden
och ta mig en god natts sömn, om så är möjligt (a) Jaja hejdå för idag (a)
 
Såg denna på facebook, tyckte den var lite smått cool (a)
 
 

Pappa Betalar

2012-07-01
Skrev aldrig igår på grund av att jag helt enkelt inte orkade då jag kom hem där
vid 3 snåret. Spenderade då mestadels av dagen med Erre och Sebbe. Vi var
först i stan och sen vid 19 for jag och erre hem och hämtade mopparna för att
fara vidare till Sebbes place för att hitta på nåt eftersom de var en aning kallt
ute (a).
Vi såg i alla fall film och flummade på eller jag flummade på.. men men ja som
sagt så for vi där ifrån så vi var hemma vid 3. Då la jag mig och såg film tills
jag somnade.
 
Så i morse då jag vakna slängde jag mig i duschen och sen bar de av till stan
för att köpa några tröjor och sen tog jag och Erre mopparna till Sebbe för att
dumpa två tröjor där. Sen så ville Erre hem och då tvinga dom hem mig med...
 
Så nu ska jag bara tråka jävel, kommer inte göra ett skit lika bra att sova då.
Aja vi får se.. hejdå..
 

Test